tiistai 6. maaliskuuta 2012

Shopping day

Noniin vihdoin ja viimein pääsin tänne taas, ollu niin touhuntäytteisiä iltoja etten meinaa uskoa itekkää.. Eilen tosiaan koulun jälkeen menin töihin koululle narikkaan ja saatiin vielä loput ruuan tähteet syödä; salaattia&lampaan lihapullia, namskis!

Tänään sitten lähdin koulun jälkeen vähän kaupungille kauppoihin kun en eilen sinne kerennyt vaikka oli tarkoitus.. Menin suureen Koskikeskukseen. Katselin ensin kenkiä mm. kookengästä ja skopunktenista! Voi luoja, niin ihania uutukaisia että halkean, harmi (onneksi) ei ole rahaa paljoa.. Löysin mm. knox:n oranssit ja pinkit tennarit 40€, omat pinkit on jo pohjasta kulunu nii ois aika ostaa uudet.. ja Skopunktenista löytyi myös tennareita 20€ matalalla varrella ja vähän korkeammalla, sielä vain ei ollut pinkkejä mutta oranssit löytyi. Ja skopunktenin tennarit oli paljon paremmat jalassa kuin knoxin, pitää käydä hakemassa jahka tulee vähän lämpimämmät ilmat ;)

Kenkäkaupasta jatkoin sitten Lindexiin, mistä tarttuikin:

Rintsikat oli alennuksessa 2,4€, vyö 7,90€ ja pitsikynsikkäät 2€ (alessa). Tuon vyön myyjä melkein tyrkytti mukaan "Voi tälläinen vihreä vyö sopii niin hyvin oranssien housujen kanssa..." heeh oli niin mukava myyjä ja se kyllä oikeastikkin sopi, niin päätin ottaa vielä senkin mukaan..
 Ja nämä ihanaiset oranssit housut, ne ei ole ihan nuin kirkkaat kuin kuvassa, enemmän pastellisemman sävyiset mutta silti ah niin makoisat! Hintaa oli vain 20€ ja kyllä mie nuita sovitinki yhteensä varmaan puol tuntia. Oli vähän kokojen kanssa ongelmia, en ymmärrä näitä nykyfarkkuja: 36 on muuten hyvän kokoiset mutta se vyötärö on ihan hullun iso! Tuntuu että reisistä ei mene jalkaan housut mutta sitte vyötärö lörpöttää aivan ku ois kaks numeroa liian isot housut jalassa... Kummallisen mallisia. Ja numeron pienemmät on jo liian pienet..
Tässä vielä lähempää kuvaa housuista ja vyöstä.

Lindexiltä suuntasin kulkuni Gina Tricoseen:
 Mmmmmh mintunvihreä <3
Alempi normaali toppi 10€ ja pitsinen unelma 15€. Näin tuon pitsisen sunnuntaina kun käveltiin gt:n ohi, ihastuin samantien! Oli toki kaupassa muitakin värejä mm. vaalean punaista ja hempeän keltaista mutta tämä mintunvihreä vei sydämeni ja näyttääki vielä hyvältä, vaikka olen aiemmin ajatellut että ei pastellisävyjä minulle ehei! Mutta niin vain neki ovat alkaneet silmääni miellyttää.
Eurolla löytyi Gina Tricosta myös pääkallorintaneula:
Viimeiseksi vielä illan koti-olo-asu, jonka on tehnyt äitini parikymmentä vuotta sitten:
 Villamekko tosiaan äitini tekemä ja pitkät villasukat ovat kirpputorilta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti