torstai 1. maaliskuuta 2012

Oh La Laa

Ihanaa kun kännykkään tulee lookbook.nu:n päivän suosituimmat asut joka aamu <3 tai ne tulee sähköpostiin, mutta kun omistaa tuo Huawei Ideos X5 android- puhelimen, niin ei tarvi edes sängystä nousta kun näkee jo päivän asut. Tänä aamuna oli tullut myös H&M:n uutiset mm. asusteita alkaen 2,95€ ja siitä sitten jäinkin selailemaan ihan H&M storeen tuotteita ja sieltä sitten tarttui mukaan vähän tyynyjä ja asusteita (en toki tilannut vielä...)


Mie niin haluaisin tuon kirsikka laukun (Vercasen suunnittelema), mutta ilmeisesti hintaa oli 149 euroa, koska en usko että Vercasen laukku maksaisi vain 14,90€ ! Tuo laukku olisi kyllä unelma! Raitalaukkukin on aivan ihana, sillä hintaa oli 34,95€ ... Olisi ihan hyvän kokonen viikonloppulaukku, ite olen vain tottunut kantamaan rinkassa kaikki tavarat kun on lähtenyt tien päälle, milloinkohan H&M suunnittelisi vaikka samankuosisia rinkkoja?
Haluaisin myös sisustaa H&M Home:n tuotteilla kotini. Sain tässä syksyllä isosiskoltani lahjaksi H&M:n tyynyliinan "You look nice today" ja se pääsi heti koristetyynynpääliseksi sängylle, tulee aina hyvä mieli kun menee makuuhuoneeseen ja näkee tyynyn <3


Tosiaan suurin osa kuvista mitä täällä käytän on jollakin tapaa photoshopattuja. Olen nykyään sitten laittanut että mistä ne on, niinkuin tässä kuvassa oon selvästi merkinny että H&M:stä nuokin kuvat otettu.
Olisi ihana omistaa tuollainen kultaneule! Kuvassa oleva on tosiaan 19,90€ H&M:ltä (jos ei asia tullu selväksi), mutta se minkä tuntoinen paita oli, oli jotenki tosi outo. Todella kova ja kankea paita ja sitäpaitsi, paita haisi ihan maalille! En ymmärrä onko tehtaalla vaan tehty valkoisia neuleita ja maalattu normaalilla esim. talomaalilla kultaseksi! Ei voi käsittää... Jäipä sitte kokonaan kokeilematta tuo paita, en nimittäi halua saada mitää ihoreaktioita tms tuosta paidasta. Ja kuinkahan nopeasti tuo kulta-väri tuosta paidasta kuluu? Jollakulla kokemuksia jo tässä vaiheessa?

Äitin luona on niin mukava käydä ja löytää mökkivarastosta uusia vaatteita. Nytkin kysyin äidiltä olisiko hänellä jotain vanhaa farkkuliiviä tai takkia mistä voisi leikata hihat pois. No menimme katsomaan, mutta eihän sieltä löytynyt kuin isoveljeni vanha liivi jossa oli kaikenlaisia kirjoituksia ja oli muutenkin julmetun iso ja kassillinen minun omia vanhoja vaatteita, jotka olin vienyt odottamaan "sitä oikeaa hetkeä". No nyt oli osan niistä vaatteista oikea hetki ja niiden seassa oli kirkkaan vihreä "mini"hame (jota olin ikävöinyt jo useamman kuukauden) sekä musta, ihonmyötäinen, iso kaula-selkäaukkoinen mekontapainen. Sitäkin vaatekappaletta olen miettinyt viimeisen kuukauden, että minnehän seki oli joutunut. Taas sain siis "uusia" vaatteita ja säästyi monta kymppiä, ainakin toistaiseksi :)

Tässä juuri ennen hiihtolomaa otettu kuva, kokeilin vähän eri vaateyhdistelmiä samalla kun pakkasin lomaa varten :) Villapaita on äidin ja isoveljen perintöä, farkkupaita on aika uusi h&m:ltä ja vyö kirpparilta, jalassa on ihan mustat legginsit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti