lauantai 10. maaliskuuta 2012

It's all about me

Voihan mamonsilimä taase meni koko ilta että hujahti ja mitää en oo saanu aikaseks (?!) no oon mie oikiasti, oon tehny pääsykoetehtäviä ja pistäny hakupaperit amk:n vasta netin kautta mutta on seki jo asiaa etiäpäi. Samoin sain nyt vihdoin ja viimein tehtyä TEAKn eli Helsingin teatterikorkeakoulun ennakkotehtävät tehtyä ja tulostettua. Ajattelin vielä kysyä joltakulta (ehkä miehenpuolikkaalta) josko se vois lukea ne huomenna kun ei enää ole humalassa tai krapulassa.. jälkimäisessä se kuitenki on joten yks turha kanssa ainaki melkee. Alotin myös Metropolian vaatetusalan yhtä tehtävää, tajusin että eihän mulla ole A3 paperia nii emmä voi näitä tehtäviä oikei tehä.. ääh, pakko se on huomenna hakea josko vaikkapasta Tiimari sattuis olemaa auki -please- ja voisin keskittyä enemmän ennakkotehtäviin.

Kuvia olen ottanut ja tänäänkin saaliiksi sain 8€ edestä tavaraa UFF:lta. Niistäkin on kuvat otettu ja koneelle siirretty mutta en pysty enää tähän aikaan (23.35) tekemään niille mitään niin ne jääköön nyt huomiseksi. Kiitos.

Eilen oli myös ystäväni I:n synttäri-kasari-juhlat, mihin mulla oli varmaan tyylikkäin asu :D mutta en kerennyt ottamaan siitä kuvaa kotona ennen kuin lähdin, ja vaikka kameranki otin mukaan nii siitä oli yllättäen loppunu akku, en ymmärrä miten.. Mutta onneksi I:n poikaystvällä oli kamera ja yhdellä toisella I:llä myös että eiköhän sieltäpäin ainaki jossain vaiheessa tule jonkimoista kuvaa, let's hope so.

No tässä kuitenkin silmäniloa (ainakin itselleni) joten enjoy <3

Ah ihana Michael Cera Youth in Revolution- leffasta... <3


Skins


Well, good night young padawans! I'm going to sleep right NOW.

2 kommenttia: