torstai 8. maaliskuuta 2012

Jack(et) Pot

Kyllä sitä ihminen osaa olla väsyny mutta on sitä tänää kyllä tullu mentyä! Koulun jälkeen kävin Särkänniemessä työhaastattelussa puutarhatyöntekijäksi, viikon päästä nähdään miten meni ;) ja kotia kun pääsin, miehenpuolikas oli lähdössä vanhempiensa kanssa veljelään (?) ja minäkin sitten puolikkaan muffinsin syötyäni lähdin UFF:lle missä oli tänään ja on huomenna 2€ päivät ja lauantaina 1€ päivä !!!
Oli kyllä kaikenlaista vaatetta, katselin vaatteita myös huomisia ystäväni I:n synttäreitä varten, hän pitää "Back to 80's" bileet. Kämpillä mulla oli jo valmiina musta,samettinen body missä dekoltee-osio ja hihat ovat sellaista läpinäkyvää kangasta, ajattelin sen kaveriksi keksiä jotkut karmeat legginsit ja takin. Takki löytyi ja H&M:ssä ois ollu kyllä legginsejä, mutta niin kauhean hintavia ettei budjetti sellaisiin kyllä liukene ja tuskin sen värisiä tulisi edes käytettyä. Löysin silti oivan takin bodyni kanssa:

 Tämä takki on aivan mahtava! Heti kuin päälleni sain en voinut olla nauramatta ja rakastumatta tähän upeaan takkiin. Tuo on siis lyhyttä mallia ja hihatkin on vain kyynärpäihin asti elikkästä 3/4osa hihat. Kauhean lämmin tuo kyllä on, paksua kangasta ja vissin siinä oli vielä kunnon paksu vuori, aivan kuin toppatakin ois laittanu päälle (ainaki melkein). Tosiaan hintaa vain 2€,oikeaa hintaa en tiedä kun ei lukenut missään :)

 Mukaani tarttui myös tälläinen ruutu takki, jossa oli kunnon olkatoppaukset! Onneksi oli tallella yksi ylimääräinen nappi, niin saa ommella puuttuvaan kohtaan. Tämä oli merkkiään Gerry Weber ja hintaa oli myös vaivaiset 2€. Rakastan ja olen aina rakastanut ruutuja ja varsinkin puna- sävytteisiä <3
 Ruutukuosi jatkuu myös hameessa, minkä sivussa oli napit melkein ylös asti ja helma oli puoleen sääreen asti, mutta ajattelin tuunata tuosta sellaisen puoleen reiteen asti ulottuvan, en ole vielä oppinut käyttämään maxi-hameita vaikka niitä kaapista löytyy. Enemmän tulee kyllä käytettyä lyhyitä hameita. Hintaa oli 2€..
Fakkutakista leikkaan hihat pois niin saan kauan haaveilemani farkkuliivin !!!! At last ja tälläki ihanuudella oli hintaa VAIN 2€.

 Kummipojalleni löytyi ihana pässi-kuvoinen villapaita. On kyllä vielä sen verran iso että joutuu odottamaan ehkä vuoden-kaksi ennen kuin on sopiva, mutta ompaha seuraava synttäri/joululahja valmiina ;) Hintaa oli 2€.

Ja viimeisenä muttei vähäisempänä löysin tälläisen herkun menneiden tuulien hyllyltä. Tuli heti mieleen uusi h&m:n marni- malliston kuosit ja paitaha lähti heti mukaan kun oli vielä sopiva! Hintaa huikeat 2€ <3

Tälle illalle olisi pitänyt vielä kirjoittaa dramaturgian tunnille jokin ihme tarina- juttu, mutta en edes ymmärtänyt tehtävän antoa (en ollu viime tunnilla niin en oikein tiedä mitä on käyty läpi vaikka monisteen sainkin..) joten päätin jättää tekemättä sen ja tuumata opettajalle että "anteeksi mutten ymmärrä".
Tässä vielä loppupäivän asu:
 Paita h&m, housut (uudet) Lindexiltä, laukku kirpparilta (aitoa nahkaa).

 Koru Aurinko- kaupasta
Onneksi on kameralle kamerajalusta niin saa näpsittyä hyviä, ei-heiluvia kuvia ilman että joutuu tuskailemaan kun miehenpuolikas ei oikein ymmärrä ja jaksa.. eh.
No, hyvää yötä nyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti