torstai 22. maaliskuuta 2012

Barbababbaa


Tänään oli koulua (yllätys,yllätys) ja kävin koulun jälkeen eurokankaassa hakemassa materiaalikankaat ennakkotehtävään (kankaanpalat olivat hyvin pienet ja myyjäkin eurokankaassa oli hyvin kettuuntuneen oloinen), minkä jälkeen hain Tiimarista nitojan, niittejä, pihdit ja ihanna muffini keittiöpyyhkeen (kuva alempana).


 Kävimme myös kokeilemassa Miamin ruokia, pasta oli erittäin hyvää vaikka olikin loppujen lopuksi vähän tahmeaa kun se ehti vähän jäähtyä.. Mutta oli hyvää ruokaa!! Kotona sitten tein vähän ennakkotehtäviä vaikka ois pitäny tehä enemmänki.. Mutta ei, oli pakko katsoa sitten How I Met Your Mother ja sitten eräs suuttui kun en suostunut katsomaan kolmatta jaksoa.. Tyypillistä, miehet :D

Ihana muffini keittiöpyyhe <3

 Tässä uusi reppuni, minkä ostin viime lauantaina kirpputorilta. Tähän samaiseen sarjaan kuuluu myös toilettilaukku ja isompi matkalaukku. I'm so cool when I travel!!
Tässä myös päivän asukuva: kengät h&m, housut second hand, toppi vila, villatakki second hand..
Värjäsin aamulla myös hiuksia ennen kouluun lähtöä shokkivärillä hiuksia (oranssilla) mutta nuista tuli kyllä enemmänki punertavat kuin oranssit mutta se ei minua haittaa! Alunperinhän halusinki selaiset kuparinpunaset hiukset :) jee!
Nyt nukkumaan että jaksaa kuunnella dramaturgiaa huomenna koulussa. Hyvää yötä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti