torstai 17. toukokuuta 2012

Barbie tosielämässä

Facebookkia selailessani näin tälläsen artikkelin:

Meet a 'real-life' Barbie

En tiiä onko tämä nyt oikeasti totta, sitä tuossa artikkelissaki ihmetellään että onko tämä totta, mutta kuitenki, aika julmaa pilaa tämä ois. Oikeasti miten joku nainen voi muokata itsestään tälläsen:

http://fashionsarea.blogspot.com/2011/11/barbie-doll.html
Barbit on mun mielestä ihania nukkeja, joilla on kiva leikkiä. Varsinki lapsena ite leikin tosi paljon barbeilla. Mutta en ymmärrä ite sellasta ihmistä, joka haluaa muokata itselleen tuollaisen vartalon? tuon artikkelin kuvista näkee (varsinkin rantakuva), että tuollanen vartalo ei ole normaali. Ja nämähän on vaan mun mielipiteitä. Ja mua hirvittää tuo keho, ei pahalla niitä kohtaan jonka mielestä se on hieno tai seksikäs yms. Nainen näyttää anorektikolta, jolla on isot tissit, ja onko se kaunista? Ei. Mun mielestä. Niinku sivullaki luki, että ihminen ilman virheitä ei ole mielenkiintonen. No ei tosiaan, ja mun mielestä mielummin muhkea ja kurvikas nainen kuin sellainen, joka menisi rikki kun koskettaa. 

Tokihan jokaisella on omat kauneuskäsityksensä kaikesta, ja mullaki mun omani. Ja kaikkihan on kauniita omalla tavallaan, ei ketään voi sanoa rumaksi. Mutta voiko pistää jonku rajan näihinki kauneusleikkauksiin? Ku mun mielestä hyvän maun raja kuitenki pitää olla sama kui itteensä käyttää kauneusleikkauksissa ynnä muissa, ihminen on kuitenki aikojen alusta asti koristanu itteensä. Mut jotenki mun mielestä sitte ku mennään leikkelemään omaa ruumista muista ku lääketieteellisistä syistä (liian isot rinnat että on selkävaivoja tai joku hengitysteiden sairaus...) En tiiä, ei varmaan pysty kukaan tekeen rajaa, mutta tässä mun mielestä kauniita vartaloita:




Ja jokainen nainen on kaunis ikään, ruumiinmuotoon, ihon väriin, hiusten pituuteen ja kasvojeen muotoon katsomatta.


Ja loppujen lopuks jokanen tekee just niinku itestä tuntuu oikealle. Mielyttämättä muutakuin itseään.





You always want to go

Ollaanpas sitä myöhään valveilla, jaloilla, hereillä, kuppaamassa.. Heeh niin ollaan, kerranki elämäni ensimmäisen kerran varmaan kirjoitan toisen blogipostauksen samana päivänä. Tai eihän tämä enää samaa päivää ole kun on keskiyön yli 17 minuuttia. Kuuntelen hyvää musaa Spotifystä mm. Django Django:a ja keskustelen facebookissa.

Niin ja oonhan minä saanu vähä jotai hyödyllistä aikaseks muutaku syöny ihanaa ruokaa <3
Nimittäin oon suunnitellu häämekkoa, joka on tilattu äidiltäni, mutta pitäähän munki vähä harjotella tätä suunnittelua ku oon kerta sinne metropolian vaatetussuunnittelija-linjalle menossa. Oon varmaa kymmenisen kuvaa ettiny weheartit:sta ja piirrelly niistä vähä yläosia häämekkoon.


Nainen on harteikas, mahakas ja lyhyt. Eli ei ainakaan v-kaula aukkoa eikä mielellään sellaista niskantaakse ahistavasti menevää yläosaa. Ja helmaan tulee kuulema paljon rypytyksiä, ja äiti oli suunnitellu että se helma osuus alkais vasta lantiolta. Elikkä että keskiruumista pidennettäis matalalla vyötäröjutulla..


Ah niin ihanaa pitsiä <3 mä ainaki haluun mun häämekkoon ehkä sitte joskus pitsiä ja varmaan jotku tuollaset hihat koska mun hauikset palelee helposti :(


Joku klassinen mekko ois tosi ihana, ehkä sellanen empire-tyylinen tai ylpeys ja ennakkoluulo tyyppinen yläosa, elikkä sellanen kanttineen pääntie. Ja tuollanen mikä tuolla ylyhäällä olevalla tytöllä on, tuollanen pitsi"takin"mallinen ois kans ihanan tyylikäs ja ajaton.


Aikasemmin en halunnu naimisiin, nuorempana en oo sitä edes miettiny sen kummemmin ku jotku tytöt jo 10-vuotiaana tietää millaset häät haluaa, mutta nykyää mulla on tullu sellane että kyllä se ois ihanaa mennä naimisii. Mutta mulle kyllä käy maistraatti-häätki ja sitte vaa pitää isot juhlat, ettei tartte mennä kirkossa naimisii. Mut sellasessa vanhassa kirkossa ois nii ihanaa <3 tai sitte mut ja mun puoliso ( :D ) vihitään sitte jossai ikivanhassa linnassa jossai tuolla keski-euroopassa. Hmm joo ja sitte ne ois sellaset keski-aikaset juhlat tai sitte ei.. :D Mitehä tämä nyt tähä mun häide ajatteluun meni, hihi..


Mulle tuli tänään tänne uuten osoitteeseen ELLE !! en ymmärrä.. varmaan mainittinki siitä jo aikasemmin mutta se vaan on niin hämmentävää, mutta siinä luki että lahjalehti elikkä se oli vaa jokku tilauslahjajutskahommelli joltaki ihanalta ihmiseltä <3 en kyllä tiiä yhtää että keltä mutta mutta.. Nyt se tanssi ja unohdetaan koko epilogi !

ps. lakkasin kynnet pastelli sävyisiksi: mintun vihreää, kanarina keltaista ja hempeen persikkaa <3

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kysymyksiä, kysymyksiä


Kerranki päätin vähän "avautua" kun löysin aluksi Natan blogista kysymyksiä ja sitten seurasin jonkun toisen tytön (http://www.rantapallo.fi/sarrrri/2012/05/07/11-kysymysta/) blogiin katsomaan hänen vastauksensa ja sitten päädyin haluta vastaamaan itsekkin kysymyksiin. Joten tässä tulee:


1. Jos sinun olisi muutettava ulkomaille, mihin maahan muuttaisit?
Hmm kaikki maat kävisivät, tai toki lämpimiin maihin ehdottomasti.. Ensisijaisia vaihtoehtoja olis Barcelona, Lontoo,Birmingham, Ranska, Japani (Tokyo), Australia..

2. Mitä sellaista kannat mukanasi jota et ikinä jätä kotiin?
No tietenki verensokerin mittari ja insuliinit (diabetes), mutta jos nuita ei lasketa mukaan niin kännykkä, kynä ja paperia :D

3. Minne et missään nimessä haluaisi matkustaa?
Vaikea kysymys koska mulle käy mikä vaan ! Varmaan jonnekki tyyliin Koreaan, missä (kait) meinataan olla sotajalalla.

4. Mikä on ärsyttävin ilmiö blogimailmassa?
Se että kaikki haluaa blogata ja (toivottavasti luulen vaan) että kukaan ei lue enää toisten blogeja.


5. Minkä neuvon antaisit 10 vuoden takaiselle itsellesi?
Opiskele ja lue oikeasti läksys ja kokeisii nii on vähä kivempi sitte vanhempanaki!

6. Mitä ruokaa et voi sietää ja miksi?
Maksalaatikko. Siinä on vaa joku.. se koostumus, se haju ja se maku ! Jauheliha-maksapihvejä pysty syömään koulussa mutta maksalaatikko, se vaan jotenki on jotain ihan hirveää.

7. Mitä tekisit jos saisit tietää että sinulla on joku vaikea sairaus ja elinaikaa 7 päivää?
Lähtisin kotiin Lappiin äitin luo ja kutsuisin rakkaimmat ihmiset sinne mm. muut perheenjäsenet, parhaimmat ystävät.

8. Jos voisit palata ajassa taaksepäin, muuttaisitko jotain?
No ehkä viimisen parin vuoden aikasia tapahtumia mutta en tiiä, tulipahan koettua :D

9. Lähtisitkö Peruun matkalle tai pidemmäksi aikaa? Miksi? Miksi et?
Voisin lähteä, ihan turisti- mielessä. Kiinnostaa ylipäätänsä lähteä matkustelemaan niin miksi ei Peruun :)


10. Mitä blogeja luet säännöllisesti?
Monia... :D Tässä muutamia, mitkä luen joka kerta: Yummy , Pupulandia , White Trash Disease , Colour Me , Ahoy America , Dmndz Ta Life.

11. Jos voisit pelastaa 3 tavaraa maanjäristyksen takia sortumaisillaan olevasta kodistasi, mitä pelastaisit?
No ulkosen kovalevyn (kaikki kuvat siellä viimiseltä 10 vuodelta..), valokuvia, joitaki tauluja (mm. opinnäytetyöksi maalaamani susi-taulu).. Kaiken materiaalin voi kuitenki korvata nii en jotenki näe tarpeelliseksi pelastaa sillee mitää muutaku just jokku valokuvat ja varmaa jotai asiakirjoja :D hahah varmaa jotai spesiaalimpia laukkuja (pari vanhaa nahkaista laukkua <3 ).


Ja asiaanhan kuului keksiä uudet 11 kysymystä ja vastata saa tänne kuin myös omaan blogiin ja saapi laittaa linkkiä vastauksista :D


1. Mikä on lempivuodenaikasi? Miksi?
2. Jos pitäisi valita joku taiteenala (musiikki, kuva/maalaus, valokuvaus, tanssi, teatteri.. yms), minkä valitsisit? Ja miksi?
3. Top3 elokuvat?
4. Missä ja milloin ja miten oli ensisuudelmasi?
5. Haluaisitko asua vielä vanhempiesi luona?
6. Mitä tapahtumaa odotat ensi kesältä?
7. Mikä näistä myyttisistä hahmoista olisit ja miksi: vampyyri, ihmissusi tai zombi? :D
8. Mitä mieltä olet Twilight- saagan kirjoista ja elokuvista?
9. Oletko koskaan käynyt Lapissa? Jos olet, niin missä sielä ja mitä teit?
10. Mitä muuttaisit vartalossasi?
11. Lempi/luottovaate, mitä ilman et pärjäisi?

Aika random kysymyksiä, mutta voinen syyttää tajunnanvirtaa.

Oi voi, oi voi, oi voi, Mä pelkään et mun Thisbeni mut unohtanut on ! -Shakespeare

Niin se äitini mun vain lähti viiden päivän vierailun jälkeen. Hän tuli perjantai iltana ja lähti tänään noin puol 3 ja vielä puoli tuntia eksyttyään Tamepereen suuressa keskustassa pääsi jatkamaan matkaansa ystävänsä luokse. Paljon saatiin aikaseksi mun huoneen suhteen ja paljon on myös rahaa kulunut.


                                                                 Perjantaina aloitin:


LEIPOMISELLA !! Tein äitienpäivän kunniaksi muffinseja. Hommaha meinas kusasta heti alkuunsa ku täällä ei ollukkaa sitä sähkövatkainta, joten jouduin omin kätösin vispaamaan "märkiä" aineita keskenään.. 



Mutta loppujen lopuksi mun muffinseista tuli oikein hyviä, pistin vähän kaakao-jauhetta sekaan niin tuli kivan suklaisia <3 Äitiki tykkäs oikein kovasti, samoin kämppikseni T.


Perjantaina sain myös vihdoin ja viimein Trendin tilaajalahjani City Shoppari-kortin ja Ivana Helsingin suunniteleman aamutakin, on kyllä ihana ja on tullu käytettyä ! Tapana kun on ollut suihkun jälkeen hippuloida ilkosillaan ilman rihman kiertämää, mutta enää ei viitsi kämppiksien iloksi niin aamutakki on oikein kätevänä ollu tässä.



Illasta perjantaina lähdin myös käymään Biancossa koska, sielä oli -20% kaikista tuotteista ja koska ystäväni  I oli sielä töissä. Ja lähdin sitäpaitsi aikaisemmin kuolaamiani mintunvihreitä korkkareita hakemaan ja kyllähän ne tarttui mukaan. Meinasi tarttua myös kiilakorkopohjalliset "safari-täti" kengät mutta ei ne ollu sellaiset niin hienot kuin ne jotka ostin <3 ja tässä hieman kuvamateriaalia:


Johan nämä pääsivät sunnuntaina äitienpäivä- lounaalle jalkaan, mutta en silloin hoksannut ottaa kuvia vaikka olisi kuvaajakin ollu paikalla. Vähän puristavat vielä varpaista ja aika korkeat korot niin pitää opetella kunnolla niillä kävelemään, muuten ovat aivan täydelliset <3 oikea hinta 49,90€ mutta -20% vain 39,90€


Näiden päivien aikana kun äitini on ollut täällä, rahaa on kulunut hyvin paljon. Kuvamateriaalia ei ole niin paljon kuin pitäisi, mutta kyllä niistäkin tulee ;) Lauantaina kävimme Radiokirpparilla (noin 20€) ja kauppahallissa syömässä Sushia. Sunnuntaina oli viimeinen opinnäytetyön esityskin ja meni loistavasti! Katsomo oli täynnä yleisöä jei <3 Maanantaina käytiin SPR:n kirppari, Pelastusarmeijan kirppari, Fida ja Anttila ja yhteensä näihin meni 40€. Tiistaina käytiin UFF:lla. Hyvin ollaan syöty ja taas ei tarvitse käydä seuraavaan kuukauteen ostamassa muutakuin kosmetiikkaa (niin varmaan) :D

Niin, ja torstain löytötuliainen Helsingistä: Monkin ihana raidallinen paita 18€ (ja ihana oranssi lompakko 8€ josta ei ole kyllä nyt kuvaa..)

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kidutettu eläin häkissään

Vihdoin ja viimein kun olen kotiutunut tänne uuteen asuntooni, voin myös kirjoittaa kunnollisen blogi päivityksen asukuvine kaikkineen. Jee! Sain myös eilen kamerani takaisin kotiin, jätin sen viime reissulla Kokkolaan kun ajattelin meneväni sinne tänä viikonloppuna mutten mennytkään, niin onneksi isä ja hänen morsmaikkunsa toivat sen eilen ohi-ajo-kulkumatkallaan luokseni kera uuden polkupyöräkorin :D sain myös tuliaisiksi Tuurista hienon ruuvimeisseli systeemin, missä on vaihdettavat ristipää-osat. Se mitä oon tehny tässä nämä viimepäivät on Teakin kokeisiin harjoittelu, itsensä kanssa hengailu, kämpän kuntoon laittaminen ja leffojen katsominen. Eikä minkä tahansa leffojen, vaan Step Up ja Step Up2 The Streets !! Hain vähän inspiraatiota teakin tanssi-soolo-tehtävään.. No tulihan sitä ja sain myös tehtyä kyseistä tehtävää, huomenna vielä harjoittelen sitä vähän enemmän :) sain myös harjoiteltua muitakin tehtäviä, torstaina pitäisi mennä sinne Helsinkiin ja kokeisiin ja ääh..



Päädyin kuitenkin tänään taas siihen että ehkä en haluakkaan näyttelemisestä itselleni ammattia. Rakastan sitä liikaa että haluan pilata sen ammattitaidolla, olen mielummin harrastelija ja amatööri ja nautin siitä täysin sydämmin. Ehkä. Ja mielummin EHKÄ haluaisin sinne Metropolian vaatetussuunnittelija linjalle.. Koska tahdon. Piste. Ei sen enempää :D

Päiväni asu: 
Kengät h&m
Mekko kirpparilta
vyö (varmaan) Pieces, ostetu kirpparilta
farkkutakki äitini vanha, merkiltään VM Jeans
tuubikaulahuivi h&m


Ja nyt tässä teille uudesta asunnostani elikkä huoneestani vähän kuvia.. Kokoahan tällä on noin huimat 20 neliötä, elikkä vähä pienempi ku edellinen. Mutta yllättävän hyvin olen siitä 47 neliöstä saanut tavarat mahutettua puolet pienempään HUONEESEEN...
Tosiaan yläpuolella kuva ovelta.


Sänkyni, joka on tosiaan vain joustinpatja, toimii ja on ihana <3 sekä seinällä taulu vuodelta -66. Tämäkin äidin luota saatu :D tai no otettu luvan kanssa...


 Lampaantaljani lattialla <3  ihanin <3 ja hyllyni mikä toimii myös tietokone pöytänä ja kaikki koruni seinälle ripustettuna. Sieltä näkee kaikki heti suorilta käsin ilman erityisiä kaiveluita ja etsiskelyitä.


Onhan minulla toki nuita korurasioita vielä erikseen, ne näkyy tuolla ikkunalaudalla.. kolme kappaletta, sitten on meikki-punottu-rasia ja lattialla punoskorin päällä se meikkilaukku, mistä käytän päivittäin meikkejä. Vaihdoin tänään myös tuollaisen ihanan sinisen verhon väliaikaisen lakanan tilalle.. Tosin tarvitsen lisää verhonipsejä jotta saisin toisenkin verhion paikoilleen. Ajattelin myös asennella tuonne ikkunaan sellaisen punaisen, ikeasta ostetun pimennys verhon.. Odotan tosiaan että äiti tulee kylään nii hän saa luvan vähän avustaa minua ^^.


Kasvejaki mulla löytyy kolme kappaletta, yksi tuon ikivanhan, joululahjaksi saadun piirongin päällä ja se on nimeltään jukkapalmu (siis se kasvi..) Ja mun piano on tällä hetkellä karenssissa KOSKA se ei mahdu tänne.. ehkä kun saan viimeisetkin pahvilaatikot purettua niin saan sen mahtumaan :)
Seinille mulla toki tulee tauluja mm. Kaj Stenvallin ankka-tauluja ja itse maalaamani, opinnäytetyön yksi osa, Susi- taulu. Se onki kokenu kovia tässä muuttojen aikana, pari kolhuakin saanu vaikka rakkaudella olen sitä yrittänyt kohdella.. Minkäs teet ku on nii iso (100cm x 120cm).

Kännykässä mulla ois vaikka millä mitalla kuvia mitä vois postata tänne mutta ne on kännykässä joten.. Ja en saa jotenki toimimaan ollenkaan kännykän bloggeria, se ei vaan halua julkasta niitä postauksia, en tiiä mikä sillä on mua vastaan :( Nooh jos se enstaina alkais toimimaan ;)


Nyt lähden himmenemään iltaan kaveriani vastaan tuonne Vikkulaan yksille, ajattelin kyllä pärjätä ihan kaakaolla :) Niin ja lupaan päivittää nyt useammin ! Paitti ti ja to on sellaset etten kykene tekee päivityksiä.. Heh :D

perjantai 4. toukokuuta 2012

Kesää viedään

Mulla on huono omatunto. Mulla on NIIN huono omatunto siitä ETTÄ en oo kerenny kirjotella tänne mitää.. varmaa viikkoon! Ärsyttävää. Mutta mulla on siihen se syy etten vaa oo kerenny. Viikonlopun olin Kokkolassa, maanantaina vietettii tyttöjen kaa PrinsessaPartyParty- vappua ja tiistaina muutin VIHDOIN JA VIIMEIN omaan asuntoon <3 tai ei ihan kokonaan oma ole koska muutin kaverin kämppikseksi mutta kuitenki. Ja oon sitte tässä järjestelly paikkoja ja silvatiseilaa, nyt alkaa jo näyttää tosi hyvältä tää mun asuinympäristö. Tavarat on paikoillaan ja vaatteet vaatehuoneessa (oikein huone vau ! ) ja koulussaki alkaa viiminen viikko: Opinnäytetyöt!! Ja ensi viikolla on torstaina Teatterikorkean pääsykokeet.. en ymmärrä miks meillä on pistetty opinnäytetyöt samalle viikolle ku Teakin kokeet, ku pääsykokeista on kuite ollu tieto jo aikoja sitten.. Nooh jännitystä ja paniikkia vähä elämään, eihän sitä muuten pärjäis! Pitemmittä puheitta tällä(kin) kertaa, hieman kuvia:





Leonardo DiCaprio <3