keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Oi voi, oi voi, oi voi, Mä pelkään et mun Thisbeni mut unohtanut on ! -Shakespeare

Niin se äitini mun vain lähti viiden päivän vierailun jälkeen. Hän tuli perjantai iltana ja lähti tänään noin puol 3 ja vielä puoli tuntia eksyttyään Tamepereen suuressa keskustassa pääsi jatkamaan matkaansa ystävänsä luokse. Paljon saatiin aikaseksi mun huoneen suhteen ja paljon on myös rahaa kulunut.


                                                                 Perjantaina aloitin:


LEIPOMISELLA !! Tein äitienpäivän kunniaksi muffinseja. Hommaha meinas kusasta heti alkuunsa ku täällä ei ollukkaa sitä sähkövatkainta, joten jouduin omin kätösin vispaamaan "märkiä" aineita keskenään.. 



Mutta loppujen lopuksi mun muffinseista tuli oikein hyviä, pistin vähän kaakao-jauhetta sekaan niin tuli kivan suklaisia <3 Äitiki tykkäs oikein kovasti, samoin kämppikseni T.


Perjantaina sain myös vihdoin ja viimein Trendin tilaajalahjani City Shoppari-kortin ja Ivana Helsingin suunniteleman aamutakin, on kyllä ihana ja on tullu käytettyä ! Tapana kun on ollut suihkun jälkeen hippuloida ilkosillaan ilman rihman kiertämää, mutta enää ei viitsi kämppiksien iloksi niin aamutakki on oikein kätevänä ollu tässä.



Illasta perjantaina lähdin myös käymään Biancossa koska, sielä oli -20% kaikista tuotteista ja koska ystäväni  I oli sielä töissä. Ja lähdin sitäpaitsi aikaisemmin kuolaamiani mintunvihreitä korkkareita hakemaan ja kyllähän ne tarttui mukaan. Meinasi tarttua myös kiilakorkopohjalliset "safari-täti" kengät mutta ei ne ollu sellaiset niin hienot kuin ne jotka ostin <3 ja tässä hieman kuvamateriaalia:


Johan nämä pääsivät sunnuntaina äitienpäivä- lounaalle jalkaan, mutta en silloin hoksannut ottaa kuvia vaikka olisi kuvaajakin ollu paikalla. Vähän puristavat vielä varpaista ja aika korkeat korot niin pitää opetella kunnolla niillä kävelemään, muuten ovat aivan täydelliset <3 oikea hinta 49,90€ mutta -20% vain 39,90€


Näiden päivien aikana kun äitini on ollut täällä, rahaa on kulunut hyvin paljon. Kuvamateriaalia ei ole niin paljon kuin pitäisi, mutta kyllä niistäkin tulee ;) Lauantaina kävimme Radiokirpparilla (noin 20€) ja kauppahallissa syömässä Sushia. Sunnuntaina oli viimeinen opinnäytetyön esityskin ja meni loistavasti! Katsomo oli täynnä yleisöä jei <3 Maanantaina käytiin SPR:n kirppari, Pelastusarmeijan kirppari, Fida ja Anttila ja yhteensä näihin meni 40€. Tiistaina käytiin UFF:lla. Hyvin ollaan syöty ja taas ei tarvitse käydä seuraavaan kuukauteen ostamassa muutakuin kosmetiikkaa (niin varmaan) :D

Niin, ja torstain löytötuliainen Helsingistä: Monkin ihana raidallinen paita 18€ (ja ihana oranssi lompakko 8€ josta ei ole kyllä nyt kuvaa..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti