lauantai 2. kesäkuuta 2012

Frozen untill life found it's way

Kesä alkoi ihan kunnolla ja tänään on myös ylioppilaat sun muut valmistuvat saanu koulu(a)nsa saanu päätökseen... Ja minä olen jälleen Kokkolassa, huomenna matkaan isän ja hänen naisystävänsä kanssa kohti Pohjoista. Ah niin ihanaa päästä pois sivistyksen parista ja ah sieltä on aina niin ihana palata takaisin ! Tässä on taas paljon tapahtunut, en oo kerenny käydä päivitätmässä ollenkaan.. Kuitenkin, Metropoliaan vaatetuslinjalle en päässyt pääsykokeisiinkaan, taso on varmaan aika korkealla että eivät ottaneet ainakaan minua sinne :D Varmaan vaikutti tuo ettei ole edes perustutkinnossa kuin kuva-artesaani eikä lukiota suoritettuna, mutta en usko että lukion pitäisi mitenkään asiaan vaikuttaa... Nooh, ensi vuonna uudestaan :)

En oo siitäkää varma että jäänkö nyt enää Tampereelle vai mitäkä.. Yksi vaihtoehto on että muuttaisin Helsinkiin MUTTA.. Pitäisi saada koulupaikka; katsoin jonkin helsingin ammattiopiston vaateompelija-linjan ja pistin jo (kun pystyi) täydennyskoulutukseen hakupaperin. TAI sitten pitäisi saada työpaikka ja niitä alankin tässä katselemaan jahka pääsen jälleen omaan rauhaan elikkä Pohjosessa siis.


Toinen vaihtoehto on että muutaisin tänne Kokkolaan isän nurkkiin tai omaan kämppään. Isän nurkkiin en tiiä haluanko, kuitenkin oon asunu jo 16-vuotiaasta elikkä nelisen vuotta yksikseni, joten vanhempien luokse palaaminen ei kauheana houkuttelisi VAIKKA se olisi halpaa ja helppoa. Sitä pitänee miettiä, kuitenkin isäni rahoittaa jonkin verran elämääni joten.. Myös omaa kämppää katselin jo lehdestä ja löytyihän sieltä aika hyviä ja keskustasta. Onneks oon jo asunu Kokkolassa 5 vuotta nii tiedän paikkoja ettei tarvi sokkona muuttaa, se ois plussaa.
Ja pistinhän minä jo irtisanomuksen menemään tuosta Tampereen solu-asunnostani, onneksi voin toki vielä jäädä sinne KOSKA sinne ei ole ketään muuta tulossa tilalleni asumaan, ainakaan vielä ;O


Ja Kokkolastakin katsoin ammattikoulusta vaatetusompelija- linjaa ja sinne on heinäkuussa täydennyshaku. Toivottavasti pääsisin jompaan kumpaan. Niin ja Hämeenlinnassa myös oli kyllä korkeakoulu (sama linja) ja VIROSSA Tallinnassa jokin muotilinja oikein, se kuulosti tosi mielenkiintoselle ! Se oli yliopistoa myös ja isä oli siitä aika innoissaan että hakisin sinne.. Mutta Viro, hmm jotenkin epäilyttää mutta nooh, katsotaan mitä tulevaisuus tuo :D





Ja juhannukseksi tulenkin takaisin sivistyksen pariin ja mennään sitten kavereiden kanssa mökille tuonne merelle johonkin saareen ;) En malta odottaa sitä sillä ensimmäistä kertaa elämässäni olen jonkin juhlapyhän (tässä tapauksessa Juhannuksen) YSTÄVIENI kanssa enkä kotona äitin yms vastaavan kanssa. Vaikka onhan minun tykönä ollu poikaystävää käymässä uusina vuosina ja sillee, mut ei se oo sama asia :D





Tampereella ollessani viimeviikonloppuna minun Kummipoika tuli mulle hoitoon. Oli kyllä ihana nähdä häntäki pitkästä aikaa, viimeksi vissin hiihtolomalla nähty ! No pitihän se käydä Särkänniemessä ja sielä Angry Birds Land:ssa ja käydä yhdessä laitteessa. Kummipoika on vasta 3- vuotias niin ei kyllä laitteissa sen enempää käyty, MUTTA me käytiin katsomassa Delfinaariossa delfiini esitys !!!! Oli hieno ja siisti, mut se kesti vaan jonku 15 minuuttia. Itse vähän petyin sitä lyhyyttä ja luulin että delfiinejä ois enemmänki näytetty mutta ei..





Anteeksi nämä kännykkä kuvat, mutta en ole kauheasti kameraani kantanut mukanani suuren kokonsa vuoksi, ja nyt uskollinen Canon EOS 1000D meni rikki.. Se kolahti nähtävästi sen verran että tarkkennus-linssi ei toimi eikä siis tarkenna, ja ilmeisesti rungonkin sisään on mennyt vettä. Nimittäin kun kameraa heilauttaa ja katsoo sitten tähtäimestä, kuva "lainehtii" aivan kuin sen sisällä olisi vettä... En ymmärrä eikä ymmärtänyt Björndahlin omistajakaan kun kävin näyttämässä. Korjauksen sijaan (päälle 500€) ostin uuden kameran. Isä ei oikein innoissaan ollut mutta lupasin maksaa sen työllä ja ottaa kuvia joka päivä ja sillä ehdolla että en pidä sitä lattialla. Niinpä lähdin liikkeestä Fujifilmin minijärkkäri mukaan 250€. Kamerasta toisessa postauksessa lisää.

Kuitenkin, tässä hieman viime-aikaisia Instagramin tunnelmia, kännykällä tietty otettuja.. Minusta kuitenki parempi se kuin ei mitään!

Ainut päivän asu jonka pystyn postaamaan, sillä muut ovat läppärissäni
tai kamerassani.. Ja kamera on kotona, samoin kuin läppäri
ja olen tällä hetkellä herra E:n luona ... :D
Näsitorni

Kummipojalta voikukkia <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti