tiistai 5. kesäkuuta 2012

Always been right

Niin vain se tämäki tyttönen pääsi kunnolla loma fiilikseen kun matkasin isän kyydillä sunnuntaina tänne karuun ja kylmään pohjoiseen ! Kylmä täällä onki verrattuna viime viikon (vai millo se oli?) helteisiin, mutta onneksi oli helppo sopeutuminen kylmiin ilmoihin kun Kokkolassa oli niin viileää.. Täällä on ollut pilvistä, välillä aurinko on antanut säteitään ja lempeä tuuli, itikoitakin tuli tapatettua eilen varmasti 10 !! Ja uusi kamerani on myös testattu zoomin osalta, koskaan oo ollu yhtä turisti olo kun sunnuntaina ajaessamme Kolarin pohjoisella puolella kun bongattiin n. 2 viikon ikäinen vasa emänsä kanssa ja kotitiellä riekko pariskunta!


Harvoin näkee noin pientä vasaa noin lähellä tietä ! Vaikka en muuten poroista erityisemmin välitä nii on ne söpöjä ku ne on niin pieniä :)

Ja hyvin tuo kameraki zoomaa (24 kertainen zoomi), nuo riekko kuvat on otettu tosiaan auton ikkunasta ja riekkoki oli 2m päästä tieltäki että väliä ollu ainaki joku kuutisen metriä. Ja silti tulee tarkka kuva :D


                                                       Äkäsjoki pauhaa yli äyräidensä


Meän lintulauta sitte.. Ei oo kauheana tuo ruoho vielä kerinny kasvamaan, äitiki sano että viikko sitte vielä oli lumikinoksia pihalla !!

Tämän postauksen tarkotus ei ollu alkaa esittelemään maisemakuvia vaan jotain ihan muuta, mutta voisin nyt vähän infota mun uudesta kamerasta. Elikkäs, kyseessä on Fujifilm FinePix S3200 pieni "pokkari" "järjestelmäkamera". 24x superwide zoomi, 14 mega pixeliä, iso näyttö ja tähtäysikkuna löytyy myös, monta eri ohjelmaa ja hyvin käteensopiva. Ei ole liian pieni suuren Canon EOS1000D järkkärin jälkeen, ne pienet pokkarit tuntu aivan liian pieniltä!!


Oon jo aiemmin miettiny että seuraavan kameran hommaan vähän pienempänä, koska ärsyttää kun kamera ei mahdu käsilaukkuun kunnolla niin eihän sitä tule kannettuna mukana. Ja sitäpaitsi, en enää kuvaa niin paljoa kuin pari vuotta sitten ammattikoulussa niin mitäs sitä tekee liian hienolla kameralla? Tämän hintakin oli 250€ (vähän tingattuna), kamera laukkua ei tiete tullu mukaan ja tässä akun sijasta on alkali-paristot, mikä oli kyllä iso miinus! Mutta ostin sitten ladattavat patterit, jossain kyllä pitäis olla se laturi sellaisille.. Pitää kaivaa taas tavarat että sais senki taas käyttöön !

Tässä vähän tarkempaa tietoa kamerasta, valmistaja omat sivut: Fujifilm Finepix S3200

Siinä myös kuva kamerasta, googletin ihan.. Oon kyllä tykänny kamerasta, ei ollu turha ostos! Olisihan sitä voinut tutustua enemmän näihin kameroihin ja vertailla ynnä muuta ja jos totta puhutaan, niin ensimmäisenä ei ois tullu mieleen ottaa Fujifilmin kameraa, pikemminkin joku canon/olympus/nikon...



No mutta, siinä vähän kamera-asiaa ja sillee, toivottavasti nyt ilmat vähä lämpenis täälläki :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti