tiistai 12. kesäkuuta 2012

Lapin terveiset

Täällä sitä ollaan hengissä poissa sivistyksestä ja ihmisten hälinästä ! Kyllä tämä mieltä rauhoittaa ja saapa olla "omassa" rauhassa, mitä nyt tuolla viitenä päivänä tarponu metsässä istuttamassa männyn taimia... ja niinä päivinä on menny pitkään ja ollu kyllä niin väsyny kun on kotiin päässy, varsinaista hyötyliikuntaa ! Varmasti tullu käveltyä monia kilometrejä aina päivän aikana kun sinne on lähteny. Tosin la ja su en mennyt ollenkaan enkä tänään (ti) KOSKA äiti ei herättänyt.. olisin ollut kyllä valmis menemään tänäänkin mutta ei mua vaa haittaa yksin kotona olla, nukuin 12 asti, kävin naapurissa syömässä isän kaloja ja nytten olen lakkaillut kynsiä, kokeillut vähän uudenlaisia juttuja!


Kamera on ollut käytössä ja hyvin on toiminut, viime yönäkin 01.00 kuvailin ikkunasta tuohon meidän rantaan vesilintuja kun niillä taisi olla jotkut bailut tai jotain, meidän postilaatikon päällä tepastelivat ja kuovikin kävi rannassa ihmettelemässä. Tänään naapurin grillikodan edessä tepasteli lumikko ruskeassa kesäpuvussaan!! oli kyllä suloinen otus :) Muutenkin on nyt tullut kuvailtua tuolla kameralla jotakin puiden pikku lehtisiä ja värkättyä kaikkia hienoja taiteelliskuvia ;)



Haapanoita, komeamman värinen on se ukko



pyörä talon kulmalla, koskaa ajettu !


Bileet !


                                                          Meä rannasta 1:ltä yöllä, aurinkokin vielä paistaa!

Näillä lapin terveisillä teitä nyt sitten tervehdin, vielä uusin vaatteeni loppuun; kirpparilta ostettu, itse lyhennetty London merkkinen hame gruuuunge tyylillä, olkaat hyvät:


Ei näy ehkä niin selvästi kuin pitäisi, muokkasin hieman värejä mutta eiköhän 
se tässä kuvissa ala esiintymään ,jahka pääsen sivistyksen pariin sitä käyttämään :DD

Ja kerrankin ilman meikkiä minustakin kuva.. luonnollinen ainaki :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti