lauantai 4. elokuuta 2012

syksyn tuulia

Kesä tuli kesä meni minä sanoin puli puli. Oon ollu työharjottelussa lähetystori-kirpputorilla viimisen kuukauden ja mukavaa on ollu! Sain myös opiskelupaikan Kalajoen ammattiopistosta vaatetus-linjalta JEI. Kaiken sen stressin jälkeen tuli onneksi uudet stressauksen aiheet: mistä saada asunto ja mitä kaikkea sinne viedä... onneks on vielä puolitoista viikkoa aikaa !!

Kuitenki, tässä vähä kuolaamiani tuotteita Topshop.com: ista ja voi että... :D



Kaikki vaatteet ja muut on tosiaan topshop.com:n nettisivuilta. Tahtoisin kunnollisen raitaneuleen koska oma trikooraitapaita from h&m alkaa olemaan jo hieman nuhjaantunut.. Nuiden kahden raitaneuleen hinnat olivat muistaakseni 25-40 punnassa. Laukku on "vintagea", valmistettu jostain polyesteristä myös noin 40puntaa (en muuten löydä näppäimistöltä punnan merkkiä...). Nahkatakki sentään oli oikeasta nahasta tehty ja hintakin oli 150 punnassa. Sielä oli monen moista nahkatakkia mutta tämä kyseinen näytti mielestäni parhaimmalta ja aito nahka tekee aina vaikutuksen! Tosin käyn mielummin suutarilla teettämässä itselleni oikeasta nahasta tehdyn takin kuin että ostaisin sen "ketjumyymälästä". Viininpunainen toppi ei ollut niin kallis, 15 puntaa korkeintaan jos oikein muistan.



Suunnittelin jo itelleni tuollasen raidallisen repun, jonka äitini voisi tehdä mutta en tiiä onko se alkanu edes kattomaan kaavoja kyseiseen reppuun.. en kyllä oo itekkään hakenu kankaita kaupasta joten .. Saa nähdä milloin saisin sen täydellisen raidallisen repun! Hintaa tuolla oli n. 30 puntaa. Ja ah niin ihanan värinen viininpunainen vai miksikäs tuota sävyä sanotaankaan, murrettu punainen? Ajattelin että voisin itse itselleni kutoa tuollaisen kaulahuivin, pitäisi löytää oikean värinen lanka vain kaupasta :) Neule maksoi jotain 20 ja 40 väliltä, samoin printtipaita, mistä sainkin idean seuraavaan kokeiluuni paita+huopakynä!! Takki oli sitten 95 puntaa ja harkitsen vakavasti tuon tilaamista koska en ole vieläkään monen vuoden jälkeen löytänyt oikeanlaista parkatakkia itselleni!! Ehkäpä nyt olisi sen aika?

Ja pitäähän sitä olla pimeneviin iltoihin juhlakamppeetkin! Mekoksi haukuin mutta sehän onkin shortsipuku! Hintaa en katsonut sillä juuri tuota kyseistä en ostaisi mutta tuon tapaista olen koittanut etsiä jo pidemmän aikaa tai niin kauan kun nämä azteekki kuviot on ollu muodissa, mutta mikään ei ole vielä ollut hyvä. Yleensä se kusee siihen että vaate on väärän mallinen tai kuviointi ei ole tarpeeksi hyvä. Hetki sitten kokeilin h&m:n valikoimasta, samasta kankaasta tehtyjä pillihousuja,kynähametta vetoketjulla ja kynämekkoa myöskin vetoketjulla ja MIKÄÄN, ei niin mikään ei ollut hyvä! Housut oli niin hirveät ettei ne olleet hienot, hame oli vain.. No minulle ei sovi kynähameet :D Ja mekko oli ihan jees mutta tiiän ettei sitä kuitenkaa tulisi käytettyä.. Mutta eiköhän se joskus tule minua vastaan viimeistään itse tehtynä kankaana! Tosiaan samainen kaulahuivi ja nahkatakki kuin yllä, kengät olivat korkeintaan 50 puntaa (toivottavasti muistan oikein) ja haluaisin tuollaiset herrainkengät ja varsinkin kun näissä on vielä niittejä! Ja niititkään eivät herätä liika huomiota, en haluaisi sellaisia missä on "Piikki"niitit.. pelottais että satuttaisin itteni niihin :D

Ne niistä haaveiluista, tässä hieman päivän asu&hattu- kuvat:

farkkushortsit kirpparilta / kaulupaita isoveljeltä

Hattu Divided h&m / neule h&m / toppi American Apparel Disco Ensemble / feikkilasit Seppälä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti