perjantai 17. elokuuta 2012

At school again

Koulu alkoi Kalajoen ammattikoulussa vaatetus-linjalla ai että ! Oon kyllä niin innoissani ja mielissäni kun pääsin kouluun ja vieläpä vaatetusta! Ah ja voih ! Pitää vaan asua asuntolassa kun en halua omaa kämppää vuokrata kalajoelta mutta ei kait siinä, mukavia kämppiksiä on ja mukava asuntola :)


Eka päivä oli masentava ja yksinäinen ja ikävöin kotiin ja rakastani, mutta onneksi se helpotti varsinkin kun lähdin rullailemaan uudella Globen kruizerillani kylälle.


Ostin myös longboardin itselleni pilkkahintaan paikallisesta vaatekaupasta missä myytiin Guessin ja Vero Modan ja Vilan vaatteita näin esimerkkinä. Sielä oli loppuunmyynti, kaikki -50% ja minähän bongasin sieltä sitten Dustersin 40 tuuman longboard laudan!! Ja alkuperäinen hinta 189€ ja minä sain sen 95€ ! VAU! Sillä nyt olen rullaillut, ja samoin myös kruizerillani <3 en tiedä kumpaa käyttäisin enemmän :D Nyt lupasin viedä rakkaalleni kruizerini lainaan koska täällä on niin paljon sitä maaseutua että lonkulla on kivempi mennä nuita pitkiä matkoja.


Ikävä on rakastani, mutta onneksi koulussa on kivaa kun on mielenkiintoinen aihe !! Ja takaisin tietotekniikan pariin... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti