tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulu on taas joulu on taas..

Ja kattilat täynnä puuroo! Jouluunhan kuuluu niin mahottomat hyvä ruoka ettei oo tosi!! Joulussa oikeasti ootan eniten perheen (elikkäs äitini tänä jouluna) tapaamista ja RUOKAA! Meidän jouluruokiin kuuluu tietty kinkku, tai kinkku rulla minkä tekemisessä äiti on paras, keitetyt perunat tietty, sillejä (en tykkää), herneitä... laatikot niinku porkkana-, lanttu- ja bataattilaatikko!! Ja kaikkein parasta jouluruuassa on LOHI! Aivan mielettömän hyvää! Suolalohta, savulohta ja smetanalohta! Ja viimeinen on maailman parasta ja se loppuu aina kesken mutta onneks sitä on helppo valmistaa lisää jos vaan on sitä lohta.. :D jouluna syyään, oikeasti ihan sikana ja se on huippua! Ähky ei oo niin kivaa mutta onneks voi aina syyä, pitää vähä taukoa ja sitte taas syyä! :D


Tottaha toki meillä on aatto-aamuna joulukuusen koristelu ja muutenki loput koristeet laitetaa, sitte siivotaa ja tehää ruokia ja sellasta, sitte illasta käyää saunassa ja pistetää jokku nätit kivat vaatteet päälle ja sitte, ei leikitellä kuusen alla vaan SYÖDÄÄN! ja sitte ku ollaa mutusteltu tarpeeks ja syöty jälkkäriäki (juustoja yleensä joskus... ) ootetaa että tonttu tuo lahjat ja sitte jaetaan ne ja SITTEN avataan !!
Joululahjaksi toivon tietenki kaikkea kivaa mutta oikeasti ne mitä tarttisin on:
- ompelukone
- saumuri
- tietokone kaiuttimet yms kaiuttimet....
- lämpimät "maihari" kävely- yms nauhakengät


Ja ne mitä haluisin mikkä ei oo nii tärkeitä:
- twilight- sarjan kaks viimisintä kirjaa
- villasukkia
- villapaitoja
- vaatteita muutenki
- koruja
- herkkuja :D
- muutenki kirjoja...


Listaahan tulee aina kun käy kaupoissa ja sillee mutta onneks niitä harvoin muistaa merkitä ylös nii ei tuu nii pitkää listaa ja nuo mikkä ois kivoja, on vaa tosi kivoja mutta oon tässä parina vuona tullu siihe tuloksee että sitä tavaraa kyllä riittä että mielummin sitä ottaa enemmän niitä tarpeellisia niinku tuo ompelukone ku sitä krääsää ja turhanpäivästä, vaikka seki on aina kivaa! Ja tänä jouluna en ainakaa toivo yhtää liinavaatteita, pyyhkeitä, astioita ja koriste-esineitä :D iha siks että ei oo paikkaa mihi ne säilöä eikä paikkaa mihi laittaa esille.


Ja mahtavinta joulussa on se että saa olla rauhassa kotona, kaikki on nätisti ja ihanan kuusen tuoksu ja kaikki ne jouluvalot <3 ja tietenki se kun avataan lahjoja ja näkee kuinka muut tykkää antamistani lahjoista ja se että saa yllättyä kui ihania lahjoja ite on saanu! 

Ainut mikä multa puuttuu nyt joulutunnelmaa tuomasta lisää on tietty SUKLAAJOULUKALENTERI! Onha mulla paperinen mut ei sitä voi syyä >.<
Ehkä pärjään kuitenki ilman sitäkin... ehkä... jos saan suklaata kuitenki välillä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti