torstai 29. marraskuuta 2012

Lots of zombies and sushi in Vaasa


Kauan on kulunut aikaa ja kauan menee vielä ZOMBIMAAILMANLOPPUUN! luojan kiitos! Mutta en kyllä ymmärrä sitä että miksi edelleen, vaikka viime Walking Dead jakson katsomisesta on jo .. yli puoli vuotta, niin edelleen näen painajaisia siitä ja pelkään ihan kuollakseni ja jos vähänki mietin aasinsiltojen kautta jotain kaukaiseen tulevaisuuteen liittyvää niin loppujen lopuksi päädyn siihen kuinka ihmiset on muuttunu zombeiksi.. Ei ei ei ja vielä kerran EI. En tiiä mikä tähän auttas, varmaan se ettei mietteis asiaa mutta minkäs teet :D

Tässähän ei siis ole zombi ruokaa vaan SUSHIA jota sai take awayna Vaasasta! Sietä rewell center vai mikä se on se iso kauppakeskus siinä keskustassa, oli Sushi paikka ja otettii sitte tyttöystäväni kanssa puokkii tuollane pieni herkku saalis! Tyttikseni E ei ollu koskaa enne maistanu Sushia, ja sano että iha hyvää mutta ei miksää herkuks söis toisinkuin eräät :D Tuossa oli kolme lohi nigiriä (?) ja californian rolleja jokka oli ihan mielettömän hyviä !! Harmi kun ne on vaan niin kalliita ettei iha joka päivä viittis syyä niinkuin enklannissa silloin työharjottelussa :D


 Olin Vaasassa katsomassa Disco Ensembleä 13.10 ja samalla vierailin ystävättäreni E:n luona! Tai siis menin E:n luo ja samalla käytii kattoo vähä Disco Ensembleä joka oli pitkästä aikaa ihan mieletön ! E ei itse niin paljoa tykännyt varsinkaan vanhemmista biiseistä mutta minähän olin sielä ihan into piukeana :D


Tyttöjen tapaamisiinhan kuuluu myös hiusten laitto! E:lle laitoin tälläisen wannabe kalanruotoletin alun ja kiepsutin sitten nuita hiuksia tuoho pompulaks ja laitoin pinneillä kiinni, tuli kyllä tosi nätti! Olen ylpeä suorituksestani ;) Oisin muuten hakenu kampaaja-koulutuksee amikseen mutta tajusin sen liian myöhään ja niitä ei tullu kesällä jatkopääsykoe-juttua niin en sitten mennyt... :D E:llä on ihanan vaaleat pitkät hiukset, melkein oman värisetkin! Hieman on värjätty ja tietenkin monen muunkin naisen tavoin paksennus-pidennykset, aivan kuin E:llä ei muutenkin olis paksut hiukset!


 Itseni pääsi paparazzi yllättää facebookin äärestä, minkäs muunkaan! Hiukset mulle vuorostaan laitto E ja ihanat kiharat saikin aikaan suoristusraudalla. En ite osaa yhtään käyttää suoristusrautaa kiharimena mutta onneks mulla onki iha kunnon kiharrin ja myös sitten sen suoristusrauta mitä en kyllä kauheana oo käyttäny.

Kuvien ottaminen kuuluu myös tietenki tyttöitte lempipuuhii ja laittasin muuten E:stäkin useamman kuvan mutta tiiän että hän on hyvin tarkka siitä että millasia kuvia hänestä julkastaan ;) No mutta tässä kuvassa mulla on H&M valkonen "silkki" kauluspaita, H&M Divided azteck printtinen kynähame, sukkahousut, E:n kiilakorot, en tiiä mistä ostettu ja ja ja no body mikä on alla on kans H&M:ltä :) nii ja uudet sulkakorvakorut mitä ei nyt niin erota on kans H&M:ltä, ostettu tuolloin samana päivänä !

torstai 8. marraskuuta 2012

Printtien maailma

 
Jälleen koulutöitä, tällä kertaa ollaan saatu uppoutua printtine ihanaan maailmaan. Meillä on koulussa tulostin, jolla voi tulostaa 1,5m leveälle kankaalle oman suunnitteleman kuvan! How cool is that??? Odotan innolla että päästään keväällä vai ensi vuonako se oli kokeilemaan printtejämme ja jopa valmistamaan tulostamistamme kankaista jotain sisustustuotteita tai vaatteita!

 
Alkuperäiset kuvat olen löytänyt weheartit.com:sta. Harmi etten ole omalla koneellani (koulussa) ja harmi etten oo tallentanut omalle kansiolleni koulun koneelle mitäääään omia kuvia enkä niitä muokkauksia... ensi kertaan siis niiden suhteen.


Kuvat oon muokannu Adobe Photoshopilla, ah niin ihana ohjelma, taivaan lahja meille kaikille!

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

70's

Meillä koulussa on nyt suunnittelu-tunneilla pitäny ottaa joko 70- tai 80-luku ja tutkia kyseistä vuosikymmentä niin yhteiskunnallisesti kuin muodillisestikki. Meidän ryhmä otti (minä päätin :D ) 70-luvun ja voi että minkälaista muoti on sillon ollut! Etnisyyttä ja maanläheisiä värejä ja muutenkin itämaisuus on näkynyt pukeutumisessa.

 
Upeat hotpantsit tulivat tuolloin muotiin, myös A-linjaiset mekot, virkatut ja samettiset lakit, poolot, paitapuserot isoilla kauluksilla ja napapaidat. Äitilläni olisi varmaan paljon sanottavaa tästä aikakaudesta, nuori aikuistuva nainen tuolloin kun oli ;)

 
Muoti oli asiallista, käytännöllistä ja nuorekasta, vaatteita tehtiin paljon itse ja enää ei pukeuduttu iän mukaan. Silloin tuli myös uusi ilmiö "unisex", jolloin naiset pukeutuivat miesten vaatteisiin. Koko perhe saattoi pukeutua samalla lailla!
Hippikulttuuri jatkui, opiskelijamellakat ja nuorten protestiliikkeet vaikuttivat muotiin rockkonserttien, undergroundlehtien ja grafittien kautta. Kukkaiskansan naiset polttivat rintaliivinsä ja julistivat sukupuolista tasa-arvoa sekä matkustivat Intiaan etsimään uutta ja rauhanomaista yksilömuotia.

Ihaninta tässä tyylissä ovat maanläheiset värit, printit ja folkpainotteiset ja etniset tyylisuuntaukset. Myös ihana maalaistyttö- tyyppinen romanttinen ilme säilyi.
Itse olen jo hieman alkanut sulamaan turkikseille ja eläinkuoseille, haluaisin löytää itselleni tummasta turkikseta tehdyn lyhyen, hipihtävän takin. Tietenkin vintage- liikkeestä tai kirpparilta <3

 
Leveät lahkeet ja maksihameet hippeineen taas muotiin kiitos !