keskiviikko 29. helmikuuta 2012

She's my lady - Skip the use

 
Tutusuinpas mahtavaan artistiin kun luin uusinta Elleä; Florence Welch. Hän on 26-vuotias brittilaulaja joka esiintyy nimellä Florence and the Machine. Ensimmäine albumi ilmestyi 2009 kesällä ja aika nopeasti nousi Britannian albumilistan ensimmäiselle sijalle, missä pysyi 52 peräkkäistä viikkoa! Toinen albumi Ceremonials ilmestyi 2011ja nous heti Britannian listaykköseksi. Myös muotisuunnittelijat ovat innostunu tästä ihanasta punapäästä <3 Omaksi tyyli-ikonikseen nainen kertoo Fleetwood Mac- yhtyeen Stevie Nicksin.
Ihana Tyyli + Ihana Nainen + Ihanaa Musiikkia = me likes <3


Tässä myös vähä mitä ite haluisin vaatekaappiini <3 kaikki mekot on Nelly.com:sta. Tykkäisin käyttä tosi paljon mekkoja mutta en oikein tiedä että missä, mutta kait sitä vaa häätys laittaa mekko päälle joskus ja olla onnellinen ^^. Tuollaset bootsitki ois harkinnassa, ainakin H&M:llä näin jossain vaiheessa tuon tyylisiä bootseja, pitää käydä tarkistamassa tilanne jahka hiihtoloma loppuu ja pääsen taas Tampereelle.

Löysin myös erään blogin kautta tälläisen sivuston: http://www.faketattoos.se/fi/ jossa myydään feikki tatuointeja! Eikä ole edes minun mielestä pahan hintaisia. Tuollasella ois hyvä harjotella tatuoinnin "pitämistä", ollu kuitenki aina haaveena ottaa tatuointi! Probleemana se että minne pistäis ja mitä pistäis ja hintaki merkittee ja eniten se, että onko se nyt SE tatuointi :D Vaikeaa..


Hyväääää huomenta!

Valkenipas aamu niin kirkkaasti ja kauniiksi kun aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta,tosin vielä aika matalalta. Pakkasta on -20 täällä Lapissa jerisjärvellä äitin luona.



Tänään vois alkaa muokkailemaan Teakin eli Helsingin Tatterikorkeakoulun pääsykoetehtäviä. Onneks oon jo pohjat kirjottanu valmiiksi,niistä on sitte helppo muokata tuliterät hakupperit. Pitäis alkaa tekeen myös metropolian vaatetusalan pääsykoetehtäviä ja tetteri-ilmaisu ohjaajan pääsykoetehtäviä.. Vieläki mietityttää kumpaan nuista kahdesta amk:sta hakisin ykkösvaihtoehtona.

Muunlaista päivän asu-kuvaa ei tule tänään, ja tämäkin on otettu Tampereella.



Villapaita oli second hand ostos 2,5e ja legginsit Cubus-liikkeestä alesta 4,90e.

Tervetuloa laivaan

Noniin nyt on tänne luotu ja värkätty uusi blogi, ei koskaan ennen ja nyt taas ! On tästä jo kolmisen vuotta ku oon viimeksi melkein päivittäin kirjottanu omaa blogia. Tosiaan tässä blogissa ois tarkotus keskittyä muotiin ja trendeihin enimmäkseen, päivän asuja ja semmosta ois tarkotus postata, ei niinkään henk. kohtasee elämään vaikka siitäki saattaa mainintaa tulla :D


Teretulemast minun blogiin ja toivottavasi viihdytte!